Theater Zuidplein

Theater Zuidplein neemt deel aan South Explorer

ma 15 apr

Theater Zuidplein doet dit jaar mee aan South Explorer. Op zondag 21 april geniet je van een opwindend cultureel project dat de diversiteit en rijkdom van de Rotterdamse kunstscene viert.

 

South Explorer, gehouden op 19, 20 en 21 april, is een kunstroute door Rotterdam-Zuid waar kunstenaars en performers uit verschillende disciplines samenkomen voor unieke ervaringen. Op zondag 21 april opent Theater Zuidplein zijn podium voor theater, dans, muziek en spoken word, waarmee het een levendig cultureel programma biedt dat de stad tot leven brengt.

Benieuwd naar wat we te bieden hebben?

  • Kom genieten van het unieke werk van kunstenares Adriana Sulce. Haar passie voor kunst, cultuur en kleur spat van elk van haar werken af. Als vrijwilliger bij Theater Zuidplein is Adriana een bekend gezicht en haar aanwezigheid voegt een extra dosis warmte toe aan onze culturele gemeenschap. We staan te popelen om haar prachtige werk aan het grote publiek te tonen.
  • Doe mee met de workshop van De Cultuurschool en ontdek de geheimen van verschillende schildertechnieken, zoals aquarel en acryl. Laat je inspireren en leer van elkaar terwijl je je eigen artistieke reis begint.
  • Kom de prachtigste kunstwerken bewonderen van de dames van Schildersclub Helen Scurr/Zuidplein, die elke donderdagmiddag in Theater Zuidplein samenkomen. De schildersclub is bedreven in diverse technieken, waaronder aquarel en acryl.
  • Ook verwelkomen we de 14 getalenteerde kunstenaars van de Millinxpark Groep, die hun veelzijdige creaties laten zien. Met hun gebruik van mixed media hebben ze landschappen, figuratieve kunst en herkenbare werken gecreëerd in diverse formaten en stijlen.

Toegang is gratis en vrijblijvend, dus kom langs op zondag 21 april van 12.00-18.00 uur.

Voor meer informatie kijk op www.southexplorer.nl