Theater Zuidplein

Lab-Z makers op tour!

ma 20 jun.

Deze zomer reizen de makers van Lab-Z door het land! Spot van 17 juni t/m 22 augustus ijzersterk theatertalent tijdens het theaterfestival De Parade. Kom je langs? 

Mitchell Fost was al te zien met zijn voorstelling Strijd om Levodes tijdens het Oerol Festival op Terschelling. Daar daagde hij het publiek uit om, in het zonnetje, dieper na te denken over eetpatronen. 

De komende tijd reist Lab-Z samen met Productiehuis FLOW mee met het theaterfestival De Parade. In Eindhoven, Den Haag, Utrecht en Amsterdam slaan o.a. Amro Kasr, Barbara Willemsen, Kenny Gomes, Bjorn Romy, Said el Abboudi, Lucien Rentmeester, Mitchell Folst en Y.M.P. hun vleugels neer voor theatrale ontmoetingen met het Parade-publiek. Ben jij een Parade-ganger? Kom dan op bezoek!

Het programma is in elke stad en elke dag weer anders. Laat je verrassen door een mix van theater, spoken word, visuals muziek en meer. 

Eindhoven – 17 t/m 26 juni
Met: Amro Kasr, Barbara Willemsen, Be Romy, Kenny Gomes
Den Haag – 1 t/m 17 juli
Met: Amro Kasr, Barbara Willemsen, Mitchell Folst
Utrecht – 28 juli t/m 7 aug
Met: Amro Kasr, Kenny Gomes, Be Romy, Y.M.P.
Amsterdam – 18 aug t/m 28 aug
Met: Lucien Rentmeester, Said el Abboudi, Mitchell Folst

Over de Parade
De Parade is een rondreizend theaterfestival waar je kan genieten van theater-, dans- , mime- en muziekvoorstellingen voor jong en oud. Veel van de voorstellingen zijn speciaal voor het festival gemaakt en alleen op de Parade te zien. Iedere dag staan er verschillende voorstellingen op de planken. Ze duren gemiddeld zo’n 30 minuten, waardoor je makkelijk twee, drie of zelfs vier voorstellingen kan bezoeken. Meer informatie en tickets vind je op www.deparade.nl.

Over Lab-Z
Met Lab-Z biedt Theater Zuidplein een ontwikkelplek en podium aan theatermakers met een groot en nieuw verhaal. De makers die je hier aantreft zijn eigenzinnig en vinden hun weg door de wereld met spraakmakend theater, spoken word, visuals en muziek. Met Theater Zuidplein als thuisbasis vinden zij hun weg naar de rest van het theaterland. Voor de Parade-tour werkt Lab-Z samen met het Rotterdamse Productiehuis FLOW. Meer weten over Lab-Z? Kijk op www.lab-z.nl.