Theater Zuidplein

Beatboxer en danser Abdelhadi Baaddi als theatermaker aan de slag bij Lab-Z

di 9 nov.

Abdelhadi Baaddi is de nieuwe aanwinst bij Lab-Z. Hij gaat van start met de Tafelsessies: een vernieuwend en creatief proces om andere makers én zijn publiek uit te dagen.

Abdelhadi Baaddi is de nieuwe aanwinst bij Lab-Z. Hij gaat van start met de Tafelsessies: een vernieuwend en creatief proces om andere makers én zijn publiek uit te dagen. Wat gebeurt er als een groep creatievelingen zich laat opsluiten en zich buigt over de vraag: hoe zien wij de toekomst van het theater? Met op de achtergrond het hier en nu. Abdelhadi laat jou (als publiek) onderdeel zijn van een vernieuwend en creatief proces. Neem plaats rondom dé tafel en wees getuige van iets bijzonders. Er zijn hapjes en drankjes. Een DJ draait plaatjes op verzoek. Je loopt in en uit de ruimte wanneer jij dat wilt. De eerste Tafelsessie is op zondag 21 november 2022 tussen 11.00 en 16.00 uur  in Theater Zuidplein. Iedereen is welkom!

Over Lab-Z
Lab-Z is een ontdekkingsreis voor ambitieuze makers en nieuwsgierig publiek. Het podium is klaar voor grote en nieuwe verhalen. Met Lab-Z, onderdeel van Theater Zuidplein, geven we plek aan upcoming theatermakers. Zij krijgen de tijd en ruimte om zichzelf te ontwikkelen en zich aan een publiek te presenteren.

Zondag 21 november 2021 | 11.00 en 16.00 uur | Abdelhadi Baaddi | Tafelsessie | Studio Doro | Pay as you like