Theater Zuidplein

De ‘Toneel Lees Club’ is op Zuid

wo 25 jan

Vanaf  1 februari begint de wekelijkse ‘Toneel Lees Club’ bij ons in huis. Tijdens een avond van de ‘Toneel Lees Club’ zit jij met een gezellige groep mensen rondom de tafel die zoals jij geïnteresseerd zijn in toneel, maar ook zit je aan tafel met echte makers en schrijvers. Elke keer lezen jullie een ander toneelstuk, dus het maakt niet uit als je er een keertje niet bij bent. 

Samenkomen
De ‘Toneel Lees Club’ is begonnen bij ‘LeesZaal de Kersentuin’ met Brecht Hermans als initiatiefnemer en gastheer. Hij is enorm trots op de ‘Toneel Lees Club’. Hij laat mensen helemaal zichzelf zijn, zo zegt hij: ‘’dat het niet uitmaakt of je goed kan lezen of niet, wij helpen elkaar. Tussen het lezen door is er voldoende tijd om het erover te hebben. Wij vertellen bijvoorbeeld aan elkaar wat een verhaal met ons doet’’. Het is een fijne plek om elkaar te ontmoeten en nieuwe vriendschappen te maken. Iedereen kan hier zichzelf zijn en genieten van de mooiste toneelstukken met elkaar.

Meedoen
Tijdens deze avonden worden de stukken van o.a.: Hafid Bouazza, Lars Noren, Wunderbaum, Saban Ol, Magne van den Berg en jonge schrijvers van Lab-Z meegenomen. Een gebrek aan mooie toneelstukken zal dus niet voorkomen. Deelname is gratis en iedereen is welkom. Aanmelden kan via toneelleesclub@gmail.com.

Data: 
Woensdag 1 februari, 22 februari, 15 maart, 5 april, 26 april, 17 mei, 7 juni, 28 juni en 5 juli om 19:30 uur in Theater Zuidplein.