Theater Zuidplein

De eerste editie van de Het-Is-Net-Werk-Borrel

do 2 feb.

We blikken terug op de netwerk borrel van Lab-Z. De eerste editie van de Het-Is-Net-Werk-Borrel was op vrijdag 27 januari in Theater Zuidplein.

Workshop + netwerken 
Tijdens de avond was er natuurlijk genoeg tijd om te netwerken, maar er was ook een leerzame workshop van de vrouwen van #Laatjenietnaaien over hoe je als freelancer in de kunst- en cultuursector je mannetje kan staan. We gingen vurig in gesprek over wat jouw relatie met geld is, hoe je met geld omgaat en wat je misschien zou willen veranderen aan die relatie in 2023. Ook was er ruimte om tips uit te wisselen en vragen te stellen. Al met al bijzonder leerzaam voor alle aanwezigen. Met een (fris)drankje in de hand en wat lekkere hapjes werden er na afloop van de workshop nieuwe connecties gelegd.

Ik zoek ik zoek, wat jij misschien hebt
Als extraatje stond er in de ruimte ook het ‘ik zoek ik zoek, wat jij misschien hebt’ – bord. Hier kon je, net als op het bord wat je in elke supermarkt vind, opschrijven waar je naar op zoek bent of wat je aan te bieden hebt.
Er werden technici, content marketeers en acteurs gezocht, en als je opzoek was naar rode clownsneuzen, een luisterend oor of een videograaf was je hier op de juiste plek

Wil jij de volgende keer ook erbij zijn? Meld je aan bij dit e-mail adres labz@theaterzuidplein.nl. Dan houden wij jou op de hoogte!