Theater Zuidplein

Theater Na de dam

do 9 mrt.

Houd jij van de spotlights en durf je op het podium te staan? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Samen met jou willen wij vanuit Theater Zuidplein een unieke voorstelling maken met het thema: het vieren van vrijheid.

De voorstelling bestaat uit muziek, dans en theater. De invulling van de voorstelling staat nog niet vast. Daarom vinden wij het leuk als je met ons meedenkt en creëert. Dus eigen moves, teksten, beats of liedjes zijn welkom. Je hoeft niet alles te kunnen, je moet het vooral tof vinden om het te leren!

Heb je zin om mee te doen en ben je niet ouder dan 21 jaar? Meld je aan via dit formulier.

Eén belangrijke voorwaarde is dat je alle repetities en voorstellingen aanwezig bent.

Repetities op vrijdag:  
24, 31 maart // 7, 14, 21, 28 april // 19, 26 mei/ 2, 9, 16, 23, 30 juni 
Tijd: 15.30u tot 18.00u

Voorstelling op:
3, 4 mei en 30 juni en 1 juli
Tijd: 15:00u-20:30u

Theater Na de Dam
 
Theater Na de Dam is een nationale traditie. Sinds 2010 spelen op 4 mei om 21.00 uur door het hele land artiesten, toneelspelers, jongeren en muzikanten voorstellingen die betrekking hebben op de Tweede Wereldoorlog of via die oorlog reflecteren op de wereld van vandaag. 

Makers: Sander Koning en Dionne Zwennicker-Norton

Sander begon ooit als danser bij verschillende dansgezelschappen, daarnaast werkte hij als theatermaker en studeerde hij af als filmmaker. Bewapend met deze verschillende disciplines vormt hij al jaren de basis voor jongeren om hun talent bloot te geven. 

Dionne is afgestudeerd als uitvoerend danser en dansdocent en werkt al jaren met veel enthousiasme bij diverse kunstinstellingen als theatermaker. Haar voornaamste doel met kunsteducatie is het ontdekken en ontwikkelen van een eigen identiteit in combinatie met theater, dans en beeldende kunst.