Theater Zuidplein

Ontdek kunst van wereldformaat tijdens ICAF 2023

do 23 mrt

Van 27 maart t/m 2 april 2023 strijkt de 9e editie van het ICAF (International Community Arts Festival) neer in Rotterdam. Een week vol theater, dans, muziek, film en beeldende kunst op vijf verschillende locaties. Bekijk snel ons volledige ICAF programma en kies je snel favorieten.

The Sound of Change
Deze editie staat in het teken van The Sound of Change. Oftewel het geluid van de verandering. ICAF heeft kunstenaars en gezelschappen uit de hele wereld verzameld. Van Zuid-Afrika, Ecuador, Nieuw-Zeeland tot aan ons buurland België. Iedereen met zijn eigen verhaal en invalshoeken. Dit zorgt voor unieke optredens met échte verhalen. Het wordt een editie om nooit te vergeten!

Programma
Tijdens ICAF in Theater Zuidplein is er van alles te doen. Op woensdag 29 maart kan je bijvoorbeeld de grote opening bijwonen tijdens Big Band Basket Beat. Een ritmisch basketbal-spektakel met Rotterdamse jongeren. Op zaterdag 1 april is de voorstelling Zomaar een straat te zien. Deze voorstelling is gebaseerd op persoonlijke verhalen over het leven in financiële armoede en schulden. Houd je van interactie? Kom dan naar de unieke voorstelling Relations. Daar mag je samen met andere bezoekers een choreografie van relaties creëren. En er is nog veel meer!

Bekijk hier ons gehele ICAF programma.