Theater Zuidplein

Theater Zuidplein pakt uit met ‘burendag’

di 21 sep

Op zaterdag 25 september is het Burendag. Een dag die in het teken staat van o.a. samenkomen. Dit laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan. We vieren deze speciale dag met een uniek burendagprogramma. 

Op zaterdag 25 september is het Burendag. Een dag die in het teken staat van o.a. samenkomen. Dit laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan. We vieren deze speciale dag met een uniek burendagprogramma. Voor jong en oud, uit de buurt en ver daarbuiten.

Burendagprogramma
Op deze speciale dag pakken we flink uit. Er is van alles te doen. Trap af met de twee leukste en onhandigste buurmannen van de wereld, Buurman & Buurman. Zij laten weer zien dat een goede buur beter is dan een verre vriend.

Voor de culinaire avonturiers is er LUSU Experience #2. Een ontdekkingsreis langs de food-parels van Rotterdam Zuid. Een route van 4 km die je samen kunt volgen. Geniet onderweg van gesprekken met de foodies van Zuid, zelfgeschreven muziek, de lekkernijen van de lokale bakker en authentiek eten met een moderne twist.

Zin in een middagje dikke pret? Dan moet je naar Marja’s spetterende buurt-bingoshow. Een show vol entertainment zoals alleen Marja van Katendrecht dat kan. Ook met aandacht voor thema’s die spelen in de buurt, zoals eenzaamheid onder ouderen en de grote veranderingen op Zuid. Praat, denk en doe mee.

Heb je nog geen kans gehad om kennis te maken met het nieuwe Theater Zuidplein? Doe dan mee met een Rondje Theater Zuidplein en krijg een uniek kijkje in het theater. Kom op plekken die je als bezoeker normaal gesproken niet ziet. De dag sluiten we af met stand-up comedy van Raoel Fatehmahomed.

Het wordt een gezellige dag. Kom en maak het mee. Tot aanstaande zaterdag in Theater Zuidplein!