Theater Zuidplein

Club Theater Zuidplein

Theater Zuidplein heeft speciale aandacht voor talentontwikkeling en nieuwe verhalen. Met de bijdrage van jouw bedrijf kunnen wij ambitieuze talenten verder brengen door ze te coachen, ervaring op te laten doen en door ze te promoten.

Steun jonge acteurs en theatermakers in het maken van nieuwe voorstellingen en bouw mee aan het cultureel en maatschappelijk ondernemerschap op Zuid.

Vanaf € 1500,- per jaar (min. 3 jaar)
Als lid van de club krijg je volgende voordelen:

  • Ontmoet regelmatig andere ondernemende clubleden en denk mee over de toekomst van het theater en Rotterdam!
  • Ontvang 1x per jaar 10 vrijkaarten voor je personeel, voor een voorstelling naar keuze.
  • Krijg een vermelding in het theater en op de website.
  • Ga jaarlijks naar een bijeenkomst met alle andere clubleden waarin de nieuwe talenten (Lab-Z) worden voorgesteld. Daar wordt je meegenomen in de actuele plannen van het theater.

'Samen goed doen is onze missie. We willen positieve impact maken op mensen. En hoe kan dat nou mooier dan door het steunen van de Club van Theater Zuidplein. Nieuw talent krijgt een kans, wij zorgen voor een gastvrije schone omgeving en samen dragen we bij aan het behoud van al het moois en goed dat cultureel Rotterdam te bieden heeft!'

William Koppers- Hago Nederland B.V.

‘Het creëren van unieke verbindingen is wat ons drijft. Wij doen dit in ons advieswerk als adviesbureau en doen dit ook in hart van cultureel Rotterdam met de Club van Theater Zuidplein. Wij steunen Rotterdams talent met de liefde die wij hebben voor cultuur en erfgoed.'

Sharmili Gangadin- Director Cultuur en Ethiek, Strategisch adviesbureau AethiQs

   


Meer informatie over Club Theater Zuidplein?

Neem contact op met Jeanine Roersma
Hoofd Partners & Evenementen, 
via Jeanine@theaterzuidplein.nl of
+31 (0)10 20 30 236.

 

Terug