Theater Zuidplein

Congressen | Evenementen

Zakelijke Evenementen in Theater Zuidplein

Een congres, een (inter)nationale conferentie of een festival voor een groot publiek? Laat je evenement tot leven komen bij Theater Zuidplein. Onze theaterzalen zijn ideaal voor inspirerende presentaties en bijeenkomsten. Studio’s kunnen gebruikt voor break-outsessies en maak ook zeker gebruik van de ruimte in onze foyer. Organiseer werktafels, maak gebruik van stands of exposities en gebruik onze 12.000m2 aan mogelijkheden. 

Presentaties

Geef je presentatie nét wat extra’s in de inspirerende omgeving van Theater Zuidplein. Goede plannen, ideeën of producten verdienen het om in de schijnwerpers te staan. 

Vergaderingen 

De multifunctionele ruimte op de begane grond is ideaal voor workshops, vergaderingen en kleinere presentaties. De ruimte kunnen naar wens ingedeeld worden. Hier maken we gebruik van verrijdbare 65’ inch LCD-schermen.

Diners & Borrels

Onze ruimtes zijn ook in te delen voor diners, borrels en feestjes. Samen bekijken we welke ruimte het meest geschikt is voor jouw evenement en wat we hier voor nodig hebben. Is het een staand event? Hebben we lange diner tafels nodig of toch ronde tafels? Op maat zorgen wij er voor dat het evenement onvergetelijk wordt.