Theater Zuidplein
Roos van Trommelen

STAGE AFDELING HORECA & PUBLIEKSSERVICE – FACILITAIR LEIDINGGEVENDE
 
 Periode: september 2022 – juli 2023

Horeca & publieksservice is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen rondom de ontvangst van het publiek bij alle voorstellingen en evenementen in het theater. Bij veel voorstellingen worden onder meer bijzondere hapjes en drankjes (food & beverage) uit diverse landen aangeboden.

Als stagiair op de afdeling horeca & publieksservice/facilitaire dienst ben je verantwoordelijk voor de interne ins en outs rondom al onze voorstellingen, het op orde houden van publieksruimtes c.q. het gebouw, notuleren tijdens werkoverleggen, archiveren van pakbonnen en alle andere bijkomende werkzaamheden. Het bereiden van eenvoudige maaltijden, het klaarzetten van ruimtes t.b.v. interne en externe vergaderingen etc. is ook onderdeel van je stage.

Functie-eisen
Wij zoeken een enthousiaste MBO student met een opleiding op het gebied van facilitaire dienstverlening die onze afdeling wil ondersteunen. Je bent flexibel en bereid om in de avonduren te werken. Je kan zowel in teamverband als zelfstandig werken. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, kan goed organiseren en bent communicatief ingesteld.

Geboden
Wij bieden je een zeer leerzame werkomgeving in een gezellig team. Binnen dit team ben je volwaardig lid van de afdeling met eigen verantwoordelijkheden. Daarnaast krijg je bij Theater Zuidplein een stagevergoeding en mag je tijdens je stageperiode gratis voorstellingen in Theater Zuidplein bezoeken. De stage is zeer divers en biedt mogelijkheden om je persoonlijke competenties te behalen.

Reageren
Stuur je CV en motivatiebrief naar: moos@theaterzuidplein.nl.