Theater Zuidplein
Roos van Trommelen

 

STAGE FACILITAIR LEIDINGGEVENDE (MBO niveau 4)

Wie zijn wij?

Theater Zuidplein is het podium van NU met theater dat je raakt. Het theater is het meest gastvrije en toegankelijke podium in de regio Rotterdam dat voorstellingen over de wereld van NU realiseert en presenteert. Wij vinden het belangrijk een afspiegeling van de samenleving te laten genieten van theater: actuele onderwerpen die er toe doen.

De afdeling Horeca & publieksservice is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen rondom de ontvangst van het publiek bij alle voorstellingen en evenementen in het theater. Bij veel voorstellingen worden onder meer bijzondere hapjes en drankjes (food & beverage) uit diverse landen aangeboden.

Wat ga je doen?

Als stagiair op de afdeling horeca & publieksservice/facilitaire dienst ben je verantwoordelijk voor de interne ins en outs rondom al onze voorstellingen, het op orde houden van publieksruimtes c.q. het gebouw, notuleren tijdens werkoverleggen, archiveren van pakbonnen en alle andere bijkomende werkzaamheden. Het bereiden van eenvoudige maaltijden, het klaarzetten van ruimtes t.b.v. interne en externe vergaderingen etc. is ook onderdeel van je stage.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste MBO student met een opleiding op het gebied van facilitaire dienstverlening die onze afdeling wil ondersteunen. Je bent flexibel en bereid om in de avonduren te werken. Je kan zowel in teamverband als zelfstandig werken. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, kan goed organiseren en bent communicatief ingesteld.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een zeer leerzame werkomgeving in een gezellig team. Binnen dit team ben je volwaardig lid van de afdeling met eigen verantwoordelijkheden. Daarnaast krijg je bij Theater Zuidplein een stagevergoeding en mag je tijdens je stageperiode gratis voorstellingen in Theater Zuidplein bezoeken. De stage is zeer divers en biedt mogelijkheden om je persoonlijke competenties te behalen.

Wanneer?

Vanaf november 2024. 

Reageren? 

Stuur je cv en motivatiebrief naar moos@theaterzuidplein.nl. Geef duidelijk aan in om welke periode en om hoeveel uur het gaat. Heb je vragen over deze stageplaats? Neem dan contact op met Moos Ouwendijk, Hoofd Horeca & Publieksservice via bovenstaand mailadres of bel naar 010-2030251.