Theater Zuidplein

Meer dan alleen theater

Theater Zuidplein is meer dan alleen zalen en voorstellingen. Maar een beleving die je niet snel vergeet. Een culturele hotspot midden in het hart van Rotterdam-Zuid die inspireert, verrast en verbindt. Een plek waar je jezelf kunt zijn en waar je je verbeelding en creativiteit de vrije loop kunt laten.  

De goede sfeer begint al bij de eerste stappen die je in het theater zet. Je wordt ontvangen door een bijzonder lichtspel in de hal dat veroorzaakt wordt door de gevel. Eenmaal binnen kun je jezelf overgeven aan de bruisend sfeer die er heerst. Je bevindt je nu in de centrale hal: de huiskamer van Rotterdam Zuid! De plek waar van alles gebeurt. Mensen van verschillende leeftijden, interesses en verschillende achtergronden zijn er te vinden en beleven samen deze plek. Of je nu komt flexwerken, studeren, heerlijk eten, een boek lezen of een voorstelling bekijken. Voel je welkom!  

Café-Restaurant Zed
Midden in de centrale hal vind je ons café-Restaurant Zed. Een open keuken waar de koks een voorstelling geven van een heel ander kaliber, terwijl je geniet van heerlijke gerechten. Laat je verrassen door smaken en geuren van de culturen die onze mooie stad rijk is. Kom proeven! Meer weten over café-restaurant Zed? kijk op naar www.restaurantzed.nl.

Bibliotheek 
Hoe tof is het, een bibliotheek in een theater! Wat ons betreft een geweldige toevoeging voor zowel het theater als de buurt. Een mooie gelegenheid om meer verbinding te maken tussen bibliotheek en theater. Met als resultaat, mooie activiteiten voor jong en oud.  Het bibliotheek bied ook een groot aanbod van activiteiten op het gebied van taal en digitale vaardigheden. Wijkbewoners kunnen elkaar hier ontmoeten, kennis opdoen, studeren, ervaringen delen en meningen uitwisselen. Kijk hier voor meer informatie over de Bibliotheek.