Café-restaurant Zed

Unieke locatie

Café-restaurant Zed vind je in de foyer van Theater Zuidplein; het kloppende culturele hart van Rotterdam-Zuid. Een bijzondere ontmoetingsplek waar je van eten, kunst en cultuur kunt genieten. Op de locatie is ook een vestiging van Bibliotheek Rotterdam gevestigd. De grote foyer van Theater Zuidplein is elk moment van de dag een levendige omgeving. Er wordt voorgelezen, gestudeerd, gerepeteerd, vergaderd. Iedereen is welkom in de huiskamer van Zuid.  

Streetfood met een culinaire touch

Op Rotterdam-Zuid komt de hele wereld samen; ook in café-restaurant Zed. Laat je verrassen door smaken en geuren van de culturen die de stad rijk is. De deuren van café-restaurant staan de hele dag voor je open. Kom langs voor een kop koffie met lekkers of een goede lunch. Je bent ook welkom om te flexwerken. Nog leuker is het om in de avond samen met vrienden en familie van een borrel of diner te genieten! Kijk voor meer informatie op www.restaurantzed.nl.

Midden in de maatschappij

Bij café-restaurant Zed vinden we het belangrijk om midden in de maatschappij te staan. Daarom dragen wij bij aan talentontwikkeling. Zowel in de keuken als in de bediening bieden wij aankomend talent de ruimte om zich te ontwikkelen.