Theater Zuidplein

Scala & Kolacny Brothers

Gloaming
za 7 dec 20:00
za 7 dec
20:00
  • za 7 dec
    20:00
    Kleine Zaal

Scala & Kolacny Brothers voor het eerst in Nederland op het podium.

Als na een lange dag de zon in diverse kleuren en schakeringen ondergaat... dát gevoel roept de muziek van Scala op. In de show Gloaming (avondschemering) selecteren de broers Kolacny de absolute muzikale Scala-hoogtepunten uit hun Hollywood-repertoire. 

De covers van SCALA & Kolacny Brothers werden gebruikt in verschillende oscar genomineerde films zoals Zero Dark Thirty en The Social Network, recent ook in Spencer en in heel wat televisieseries zoals Sex Education, Downton Abbey, The Simpsons, Sons Of Anarchy, Homeland, Desperate Housewives, Lucifer en Nikita.
Hun versie van Smells Like Teen Spirit werd gebruikt in de documentaire Kurt Cobain: Montage Of Heck, alsook hun versie van You Ought To Know in de documentaire over Alanis Morissette’s: Jagged Little Pill.

De typische klank van Scala versterkt op een bijzondere manier de emoties op het witte scherm. Ook live weten de stemmen van de meisjes van Scala steeds te beklijven. Kom genieten van Gloaming en beleef een avond vol emotie en ontroering.

Scala is een meisjeskoor dat live opvoeringen brengt van en opnames maakt van klassieke arrangementen van populaire rock, metal, dance, hiphop en popsongs. 
Stijn Kolacny is de dirigent van het koor. 
Steven Kolacny schrijft de arrangementen en begeleidt het koor op piano.  

Meer informatie over Scala.
Volg Scala op Facebook, Instagram, YouTube.