Kaartverkoop

Kassa
Theater Zuidplein
Gooilandsingel 95
3083 DP Rotterdam

Telefoon: +31 (0)10 20 30 203
E-mail: kassa@theaterzuidplein.nl (E-mails worden op werkdagen gelezen).

Openingstijden kassa
De kassa is van dinsdag tot en met vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Een uur voordat een voorstelling start gaat de kassa in het theater open. Bij de kassabalie kun je alleen contactloos betalen, met je betaalpas of mobiele telefoon.

Uitverkochte voorstellingen

De voorstelling is uitverkocht, komen er nog kaarten vrij?
Kort voor de voorstelling komen er soms nog kaarten vrij. Bel dus nog even op de dag van de voorstelling naar de kassa op +31 (0) 10 20 30 203 of mail naar kassa@theaterzuidplein.nl voor actuele informatie. Ook kun je je via de website op een wachtlijst zetten. Zodra er kaarten vrijkomen ontvang je bericht van één van onze kassamedewerkers. 

Kinderen en baby's

Vanaf welke leeftijd mag mijn kind naar een voorstelling?
Bij de peuteruurtjes op de eerste woensdag van de maand mogen baby’s meegenomen worden. Voor kinderen jonger dan 1 jaar hoef je geen kaart te kopen. Voor alle andere voorstellingen houden wij de leeftijdsindicatie aan die geldt voor de voorstelling. Deze indicatie geeft aan voor welke leeftijdscategorie de voorstelling is gemaakt. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van de inhoud en de lengte van de voorstelling. Kinderen jonger dan deze richtleeftijd kunnen de voorstelling voor de spelers en andere bezoekers verstoren. Wij vragen je hier rekening mee te houden.

Moet ik als ouder ook een kaart kopen?
Ja, iedereen die naar een voorstelling gaat, heeft een toegangskaart nodig.

Moet ik ook een kaart kopen voor baby’s/kinderen?
Ja, behalve bij het peuteruurtje op de eerste woensdag van de maand. Dan hoef je geen kaart te kopen voor kinderen die jonger dan 1 jaar zijn. 

Mag mijn kind op schoot?
Natuurlijk mag je een kind tijdens de voorstelling op schoot. In verband met de veiligheidsvoorschriften van de brandweer heb je wel een toegangskaart voor je kind nodig. Nog makkelijker: bij de ingang van de zaal kun je gratis een stoelverhoger lenen.

Kan ik een kinderwagen/buggy meenemen?
Kinderwagens en buggy’s mogen niet mee de zaal in. Deze kun je achterlaten bij de garderobe. De garderobe is onbeheerd.

Zijn er stoelverhogers voor kleine kinderen?
Ja, die zijn gratis te verkrijgen voor de grote en kleine zaal.

Vanaf welke leeftijd mogen kinderen zelfstandig een voorstelling bezoeken?
De minimale leeftijd waarop een kind zonder begeleiding een voorstelling mag bezoeken is 12 jaar. Kinderen tot 12 jaar moeten onder begeleiding van een volwassene te zijn.

 

Weet waar je koopt

Koop veilig en zorgeloos je ticket
Eigenlijk is het heel eenvoudig. Ga altijd naar de officiële website van de artiest, organisator of locatie. Alléén als je een kaart koopt via het officiële voorverkoopadres, betaal je gegarandeerd de goede prijs. Je betaalt dan geen onnodige toeslagen of een te hoge prijs.

Officiële voorverkoopadressen 
www.ntk.nl
www.ticketmaster.nl
www.eventim.nl

Kaarten verloren, annuleren of ruilen

Ik kan mijn kaarten niet meer vinden, wat nu?
Je kunt op de dag van de voorstelling vanaf een uur voor aanvang je kaarten afhalen bij de kassa. Is de voorstelling niet op korte termijn, bel dan met de kassa op +31 (0) 10 20 30 203 of mail naar kassa@theaterzuidplein.nl

Kan ik mijn kaarten annuleren?
Als je plotseling niet kunt komen, kun je tot twee dagen voor de voorstelling je kaarten omzetten in een online tegoedbon of gelijk kaarten kiezen voor een andere voorstelling. Met je online tegoedbon kun je kaarten kopen voor een andere voorstelling.

Let op: als je zelf annuleert ontvangt je dus geen geld retour maar een online tegoed. Wij rekenen € 3,- per toegangskaart voor administratiekosten. Kun je de kassa in de periode van 2 dagen voor de voorstelling niet bereiken? Stuur dan uiterlijk twee dagen voor de voorstelling een mail naar kassa@theaterzuidplein.nl.

Annuleringsverzoeken na de voorstelling worden niet in behandeling genomen.

 

Heb je meer vragen? Lees dan onze veelgestelde vragen