Theater Zuidplein
Rob Gradisen

Topsy Turvy (4+)

Keren Levi
zo 26 mei 11:00
zo 26 mei
11:00

Twee dansers creëren met verschillende voorwerpen, live-video, het publiek en met elkaar een ondersteboven-wereld die zij projecteren op een groot scherm. 

Twee vriendinnen spelen in een kamer. Tussen de vloerplanken vinden ze een schatkaart. Ze ontdekken dat ze met dingen die ze in de kamer vinden op de vloer een nieuwe wereld kunnen maken. De dansers en het publiek reizen samen langs allerlei plekken en gevaren. Het is een Topsy Turvy wereld waarin alles wat boven is, beneden kan zijn!

Na afloop

Kom naar de foyer en doe mee met de gratis workshop.

Over Keren Levi

Keren Levi (Stichting NeverLike) maakt sinds 2004 dansvoorstellingen voor volwassenen en kinderen. Zij werd onderscheiden met verschillende prijzen. Zo ontving zij in 2006 de BNG prijs voor Territory, in 2011 de Zilveren Krekel voor couple-like en couple-like#2, en in 2013 de Dioraphte-prijs, Nederlandse Dansdagen voor The Dry Piece. 

Levi's missie is de verbeelding van jong publiek te prikkelen met een aantrekkelijke uitwerking van abstracte concepten. Haar werk is te zien in theaters en festivals verspreid door het land. Ook toeren haar dansvoorstellingen internationaal, onder meer in Duitsland en Frankrijk.

Meer informatie over Keren Levi.