Theater Zuidplein

Laat zien wat Theater Zuidplein voor jou betekent

Voel jij je betrokken bij Theater Zuidplein en wil je samen met ons aan de toekomst bouwen? Neem dan nu de volgende stap en steun ons. Met jouw hulp kunnen we de plek zijn waar iedereen zich thuis voelt. Waar nieuwe makers en nieuwe verhalen een podium vinden.

Er zijn verschillende manieren om je persoonlijk of zakelijk te verbinden aan Theater Zuidplein.
Of doneer direct! Kies zelf welke bijdrage bij jou past.

Direct doneren

Wil je iets bijdragen, maar niet aan een vast bedrag per jaar vastzitten? Het is mogelijk om eenvoudig via Tikkie zelf een bedrag te kiezen en dit te doneren. Wij zijn blij met iedere gift! Elk bedrag draagt bij aan het voortbestaan van ons theater en stelt ons in staat om nog vele jaren een bijdrage te leveren aan de Rotterdamse cultuur. Vul na afloop je e-mailadres in, dan sturen we je een bedankje.

Bepaal zelf het bedrag

Tikkie

Liever zelf een bedrag overmaken?
Dat kan zeker! Gebruik rekeningnummer NL14ABNA0426082605 (ABN AMRO) op naam van Stichting Theater Zuidplein onder vermelding van ‘Donatie’, je naam en eventueel je e-mailadres en/of telefoonnummer. Want wij willen je natuurlijk wel graag persoonlijk kunnen bedanken.

Wij bedanken

De voorstellingen en overige activiteiten van de Stichting Theater Zuidplein worden mede mogelijk gemaakt door subsidies van de Gemeente Rotterdam, door steun van diverse fondsen en door verschillende bedrijven. Ook bedanken wij onze vrienden en vrijwilligers voor hun enthousiasme en betrokkenheid. 

Fondsen

   


Sponsors (Club Theater Zuidplein)