Welkom bij Theater Zuidplein

Een bruisende ontmoetingsplek
Het huis van Theater Zuidplein is een culturele hotspot in het Hart van Zuid. Een locatie met veel mogelijkheden. Het biedt ruimte aan ontmoeting tussen makers, bezoekers en ondernemers. Wil je een ruimte voor de organisatie van een evenement? Of zoek je een theaterzaal voor het presenteren van een eigen voorstelling? Bij Theater Zuidplein geniet je altijd van een levendige omgeving. In de centrale hal vind je café-restaurant Zed en een vestiging van Bibliotheek Rotterdam. Ook verzorgen wij buiten de theaterzalen regelmatig culturele en maatschappelijke programmering.  

Altijd ruimte voor een goed idee
Bij ons vind je 12.000 m2 aan mogelijkheden. We hebben twee theaterzalen en een aantal multifunctionele ruimtes. De Grote Zaal heeft 600 zitplaatsen en het is mogelijk deze om te bouwen naar een locatie met 750 staplaatsen. De Kleine Zaal heeft 250 zitplaatsen en is ook flexibel in te richten. Zaal Z vind je in de centrale hal, waarbij je zelf kunt kiezen om deze open te laten of volledig af te sluiten. De twee ruimtes op de eerste verdieping maken ons aanbod compleet. Deze ruimtes zijn bijvoorbeeld geschikt als breakout room, of voor vergaderingen en repetities.  

Centrale locatie
Theater Zuidplein ligt in het Hart van Rotterdam Zuid. Een ideale locatie tegenover één van de grootste vervoersknooppunten van Nederland! We zijn dus makkelijk te bereiken per bus of metro. Bovendien is het theater ideaal gelegen ten opzicht van de snelweg. Rondom Theater Zuidplein is er genoeg plek om te parkeren. Op loopafstand van Theater Zuidplein vind je parkeergarage Q-Park Zuidplein. De parkeergarage heeft 1300 parkeerplaatsen en je kunt 24/7 in- en uit rijden.

Neem contact op

Jouw evenement bij ons?

Theater Zuidplein heeft voor alle soorten verhalen een gepast podium. Van een groot congres tot bedrijfsborrel en van een eigen (school)voorstelling voor publiek spelen tot verzorgen van een online- of hybride evenement of een diploma-uitreiking. Voor alle soorten activiteiten heeft Theater Zuidplein geschikte ruimtes. Je huurt er flexibele ruimtes met veel technische mogelijkheden. Bij een samenwerking met Theater Zuidplein staat een enthousiast team voor je klaar om jouw evenement tot in de puntjes te regelen. 

Bekijk onze zalen

Een groot congres organiseren? Een eigen (school)voorstelling voor publiek spelen? Een bedrijfsborrel of alleen een vergaderruimte nodig? Voor alle soorten activiteiten heeft Theater Zuidplein geschikte ruimtes.

Neem contact op

Dit veld is verplicht
Is de datum flexibel? *
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Het e-mailadres is niet correct