Theater Zuidplein

Peppa Pig Live! - Peppa op Avontuur!(2+) - derniere

Van Hoorne Entertainment
zo 16 jun 14:15
zo 16 jun
14:15

Knor, knor! Wat is dat nu? Het populaire, vrolijke varkentje Peppa Pig en al haar vriendjes komen terug naar het theater met een spiksplinternieuwe familievoorstelling. In deze vrolijke voorstelling beleef je samen met Peppa en haar vriendjes het allerleukste buitenavontuur!

Het populaire varkentje Peppa, haar broertje George en haar vriendjes bereiden zich samen voor op een spannende kampeertocht in het bos. Met klaargemaakte broodtrommeltjes en Papa Big aan het stuur van de bus, zijn Peppa en haar vriendjes dolenthousiast om op pad te gaan. Het wordt een geweldig buitenavontuur, vol zang, dans, spelletjes en varkentjeshumor. 

Luister mee naar het tikkende geluid van de regen en verheug je samen met Peppa op de mooiste modderplassen! Tijdens de voorstelling kan je meezingen en -dansen met de leukste liedjes en je natuurlijk laten verrassen door kleurrijke decors en het prachtige poppenspel met nog mooiere en grotere poppen dan voorheen.

Voorafgaand en na afloop

Vóór de voorstelling je in de foyer van het theater jouw mooiste knutselwerkje versieren in de Peppa Pig-knutselhoek. Natuurlijk komt Peppa na de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou!

Over Van Hoorne Entertainment 

Van Hoorne Entertainment is een specialist op het gebied van familievoorstellingen. De musicals zijn vol humor voor jong én oud, geweldige kostuums en aanstekelijke liedjes. 

Meer informatie over Van Hoorne Entertainment.