Theater Zuidplein

Sisters Kitchen | Vrijheidsmaaltijd

Panah Studio X Theater Zuidplein
zo 5 mei 18:30
zo 5 mei
18:30

Sluit je aan bij Sister's Kitchen & Cultures voor een bijzondere kans om vrijheid te vieren en belangrijke gesprekken te voeren over de strijd naar onafhankelijkheid. Op 5 mei nodigen we je uit om deel te nemen aan onze Vrijheidsmaaltijd.

Er komen inspirerende sprekers die hun persoonlijke verhalen delen over de zoektocht en strijd naar vrijheid in Palestina, Maluku en West-Papua. Daarnaast zal er een optreden plaatsvinden dat de diversiteit en rijkdom van deze culturen viert.

En wat zou een maaltijd zijn zonder heerlijk eten? Geniet van een smakelijke maaltijd bereid door de getalenteerde chefs van Sister's Kitchen & Cultures, terwijl je in gesprek gaat met mensen die zich inzetten voor vrede en rechtvaardigheid.

Kom samen, leer van elkaar en reflecteer op de betekenis van vrijheid, terwijl je solidariteit toont met degenen die nog steeds vechten voor hun fundamentele rechten. Schrijf je nu in om deel te nemen aan deze bijzondere avond vol betekenis en verbinding!

Mis het niet. Reserveer vandaag nog je plek voor de Vrijheidsmaaltijd op 5 mei. We kijken ernaar uit om samen met jou dit belangrijke moment te delen en vieren.

Onderdeel van