Theater Zuidplein
Mo Hammachi

De Podium techniek dagen

di 5 mrt.

Wil je een kijkje nemen achter de schermen bij Theater Zuidplein en ontdekken wat er zich afspeelt op het grote podium? Bezoek dan de Podium techniek dagen bij Theater Zuidplein.

 

Neem deel aan een exclusieve rondleiding achter de schermen en leer alles over de technologie en bijzondere aspecten die nodig zijn om een voorstelling te bouwen. Ontmoet ook de enthousiaste experts van het Grafisch Lyceum Rotterdam, die je alles vertellen over hun opleiding in podiumtechniek.

De dag wordt extra bijzonder met een show die wordt aangestuurd door een tijdcode. Ontdek de magie achter de schermen, waar licht en installaties een cruciale rol spelen en laat je inspireren door de technische kant van een podiumshow. Voor de avontuurlijke bezoekers bieden we de mogelijkheid om zelf een band te mixen met opnames van meerdere sporen. 

Ontmoet de technici van Theater Zuidplein die graag hun kennis delen tijdens interactieve sessies en leer meer over het instellen van lampen en het bedienen van hijsinstallaties.

Kortom, de Podiumtechniek Dag is een unieke gelegenheid om de wereld van podiumtechniek te verkennen, te leren van professionals en zelf praktische ervaring op te doen.

Datum: zaterdag 23 maart 2024, 10:00u - 17:00u
Gratis toegang

Voor meer informatie over de podiumtechniekdagen en de deelnemende podia: https://www.podiumtechniekdag.nl/