Theater Zuidplein

Terugblik Teasers ‘22: topavond met mix van solo’s en uitbundige performances

wo 11 mei

Theater Zuidplein stond van donderdag 28 t/m zaterdag 30 april geheel in teken van Teasers ‘22. Een avond vol prikkelende verhalen gepresenteerd door upcoming theatermakers. 

Na 10 weken experimenteren was het tijd voor het grote publiek. Upcoming theatermakers presenteerde vol prikkelende verhalen tijdens Teasers '22 van Lab-Z. De sfeer zat er goed in en de presentaties waren adembenemend. Het was weer een groot succes! Teasers ‘22 werd gehost theaterregisseur en presentator Rajiv Bhagwanbali.

Opkomende makers aan zet
De nieuwe lichting theatermakers van dit jaar zijn: Akram Assam, Naomi Landman, Patricia Gruber, Said El Abboudi en KISSIEKISSIE BANGBANG (Lieve, Helene, Giovanni en Romy). Als makers van Lab-Z staat hun zoektocht en verhaal centraal. Samen met een professioneel team van dramaturgen, technici, marketeers én het publiek, experimenteren en ontwikkelen ze erop los. Tijdens de presentaties zetten ze een spannend combi-programma neer met solo’s, uitbundige performances en een prikkelend randprogramma op uiteenlopende plekken in het theater.

De Teasers
De Teasers zijn een eerste kennismaking met de aanstormende talenten. Als vervolg op het programma werken de makers de korte voorstellingen binnen Lab-Z uit tot een avondvullende voorstelling. Eerdere makers die meededen aan het traject zijn o.a. Fadua El Akchaoui, Amro Kasr, Liz Laarman, Lucien Rentmeester, Mitchell Folst, Sandro Lima en Zora de Vos.

Over Lab-Z
Lab-Z is onderdeel van Theater Zuidplein.  Met Lab-Z biedt Theater Zuidplein een podium aan theatermakers met een groot en nieuw verhaal. Lab-Z geeft makers de ruimte om te experimenteren en hun verhaal aan een groot publiek te presenteren. Deze makers kiezen zelf hoe zij zich willen presenteren: met spoken word, visuals, muziek of wat hun talent ook is. Voor mee informatie over Lab-Z, kijk op www.lab-z.nl.