Burendag met muziek, gratis workshops en nog veel meer!

di 6 sep

Op zaterdag 24 september is het Burendag. Dit laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan.

Op deze speciale dag pakken we flink uit! Een uniek burendagprogramma voor jong én oud, uit de buurt en ver daarbuiten. Een dag van gezellig samenkomen met onze buren en met jou!

Burendagprogramma
Doe mee aan één van de gratis dansworkshops van Xclusiv Company. Zij leren je nieuwe moves en je maakt kennis met verschillende urban dansstijlen. Ervaring hoef je niet te hebben. Laat zien wat je in huis hebt!

Lekker creatief zijn kan tijdens de doorlopende workshop Botanisch tekenen en schilderen. Schuif aan en laat je inspireren door de mooiste bloemen en planten. Sluit aan wanneer je wilt. Wij zorgen voor de spullen!

Voor de foodliefhebbers is er de LUSU Experience #2. Een tour langs de food-parels van Rotterdam Zuid. Geniet van de gesprekken onderweg, zelfgeschreven muziek, de lekkernijen uit het geheim van de lokale bakker en authentiek eten met een moderne twist.

Zin in meer pret? Dan moet je naar Marja's spetterende buurt-bingoshow. Een show vol entertainment zoals alleen Marja van Katendrecht dat kan.

’s-Avonds kan je terecht bij The Merge van Lab-Z. Onder het genot van een drankje maak je kennis met verschillende theatermakers uit de wijk. Duik in een toffe show vol leuke gesprekken, optredens en meer.

Wil je op vrijdag de 23e alvast beginnen? Kom dan langs bij het gratis programma Overleven op Zuid. Deze editie staat in het teken van buren.

Bekijk het hele burendagprogramma hier.

Tot snel in Theater Zuidplein!