Theater Zuidplein

Sous-chef Bij café-restaurant Zed in Rotterdam

 

Een uitdagende rol voor een gedreven souschef met passie voor vernieuwende keuken! Het zojuist heropende café-restaurant Zed zoekt een: (junior) souschef (32-38 uur).

Over ons:
Onze keuken is meer dan zomaar een plek om te koken; het is een podium voor creativiteit en innovatie. Hier komt niet alleen heerlijk eten samen met theater, maar ook met de levendige energie van onze culturele hotspot.

Ben jij een ervaren souschef of een startende souschef die graag de dagelijkse leiding over een keuken op zich neemt? Heb je affiniteit met de culturele wereld en wil je jouw culinaire vaardigheden laten schitteren in het hart van Rotterdam-zuid? Dan is deze vacature iets voor jou!

Functieomschrijving:
Als Souschef ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de keuken, waarbij je een cruciale rol speelt in het behalen van culinaire doelen. Je ondersteunt de Chef-kok bij het ontwikkelen en uitvoeren van het culinaire concept, en je draagt actief bij aan het creëren van nieuwe gerechten.

Met oog voor detail en kwaliteit stuur je het keukenteam aan, zorg je voor een vlotte operatie en ben je een inspiratiebron voor het team. Je werkt nauw samen met het leerwerkbedrijf en draagt bij aan de opleiding en ontwikkeling van keukentalent.

Wat wij bieden:

  • Een dynamische werkomgeving in het hart van de culturele scene van Rotterdam-zuid.
  • De mogelijkheid om een belangrijke rol te spelen in de keuken van ons theater, met ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.
  • Samenwerking met getalenteerde chefs en de mogelijkheid om bij te dragen aan de groei van ons leerwerkbedrijf.
  • Een salaris conform de CAO horeca en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jouw profiel:

  • Ervaring als souschef in een gelijkwaardige keuken/ enkele jaren ervaring als zelfstandig werkend kok en toe aan een stap omhoog
  • Passie voor vernieuwing en creativiteit in de keuken.
  • Leiderschapsvaardigheden en het vermogen om het keukenteam te motiveren.
  • Affiniteit met de culturele sector is een pluspunt.


Ben jij klaar voor een smaakvolle reis in het hart van Rotterdam Zuid? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar wim@theaterzuidplein.nl.

Wij kijken uit naar jouw culinaire visie en inbreng in ons theater!