Theater Zuidplein

 

STAGE TEAM PRODUCTIE 

Wie zijn wij?

Theater Zuidplein is het podium van NU met theater dat je raakt. Het theater is het meest gastvrije en toegankelijke podium in de regio Rotterdam dat voorstellingen over de wereld van NU realiseert en presenteert. Wij vinden het belangrijk een afspiegeling van de samenleving te laten genieten van theater: actuele onderwerpen die er toe doen.

Theater Zuidplein staat voor talentontwikkeling. We begeleiden talent voor en achter de schermen. Dit doen we in onze talentontwikkelingsplaats Lab-Z voor de nieuwe generatie makers en in ons leer/werkbedrijf- achter de schermen voor stagiairs van het mbo en hbo (kunstvak)onderwijs. Om nieuw publiek te bereiken treden we regelmatig op als (co)producent, we ondersteunen innovatieve concepten van nieuwe veelbelovende makers door hen te adviseren, maar ook door partijen bij elkaar te brengen om tot nieuwe producties te komen. 

Zone-Z is de laagdrempelige ontmoetingsplek van Theater Zuidplein, de huiskamer van het Hart van Zuid waar we samen met de bibliotheek en onze horeca een plek van ontmoeting creëren waar reuring is; (rand)programmering, talentontwikkeling, ontmoeten en eten gaan hier hand in hand.

Wat ga je doen?

Als stagiair bij Lab-Z ondersteun je het productieteam in de realisatie van de productie en pre-productie van projecten van onze talentontwikkeling afdeling Lab-Z en bij producties binnen ons programmateam. Je bent dus betrokken bij de organisatie en de uitvoering van deze evenementen.  Je helpt bij het opstellen van planningen en draaiboeken. Overlegt met techniek, horeca, publieksservice en de maker/bedenker van de activiteit over hoe de dag eruit gaat zien. Verzamelt gegevens die nodig zijn voor de activiteit en op de dag van de activiteit kun je meedraaien op de vloer.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste MBO of HBO student met een relevante opleiding Eventmanagement, Event-producer  of Mediamanagement. Ben je leergierig, een kei in organiseren, plannen en van alles regelen? En wil je je hier nog verder in ontwikkelen? Heb je affiniteit met theater en de missie van Theater Zuidplein. Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

Wij bieden je een zeer leerzame werkomgeving in een gezellig team. Binnen dit team ben je volwaardig lid van de afdeling met eigen verantwoordelijkheden. Daarnaast krijg je bij Theater Zuidplein een stagevergoeding en mag je tijdens je stageperiode gratis voorstellingen in Theater Zuidplein bezoeken. De stage is zeer divers en biedt mogelijkheden om je persoonlijke competenties te behalen.

Ben je geïnteresseerd? Stuur een mailtje met je motivatie en cv naar 
lina@theaterzuidplein.nl

Of mail met vragen naar Nicolet Langeveld (directie-assistent) via e-mail
nicolet@theaterzuidplein.nl of bel 010 – 20 30 216.