Theater Zuidplein
Hans Hordijk

Voorstellingen met kortingen


Wij vinden het belangrijk dat iedereen naar het theater kan. In Theater Zuidplein is iedereen welkom, ongeacht het budget dat je hebt. Wij proberen daarom de ticketprijzen laag te houden, maar ook met kortingspassen kan je bij ons terecht om het zo toegankelijk mogelijk te houden om naar het theater te gaan.

CJP

Met de CJP Pas krijgen jongeren korting op o.a. films, concerten, festivals, theater en shoppen bij hun favoriete merken. Jongeren op de middelbare school en het MBO krijgen CJP gratis als de school is aangesloten bij het CJP. De leerlingen ontvangen via school een link om zich aan te melden.

Vanaf de website van het CJP kan wordt je doorgeleid naar onze website. 
Als er bij de voorstelling CJP-korting van toepassing is, mag je jouw CJP-nummer invullen in het veld 'promocode'. 

Rotterdampas

Met een Rotterdampas kun je gratis of met korting superveel leuke dingen doen in en om Rotterdam. Van zwemmen tot uiteten of naar het theater. Het pasjaar 2023 loopt vanaf 1 maart 2023 tot 29 februari 2024. Je kunt op ieder moment een pas aanschaffen via www.rotterdampas.nl.

Hoe werkt het? Schaf een pas aan, kies een uitje, laat je pas zien bij de partner en geniet van een leuke dag! Op www.rotterdampas.nl en in de gratis Rotterdampas App vind je het volledige aanbod en acties op een rij. Met de Rotterdampas App heb je je pas ook altijd digitaal bij je.

We Are Public

Met We Are Public ontdek je de beste voorstellingen, concerten, films, exposities en festivals. En niet voor achter je computer of op je telefoon, maar gewoon om naartoe te gaan. Iedere dag opnieuw. Dus vergeet wat je weet en ontdek wat er kan.Zie kunst, dans, muziek, film, theater en alles wat daartussen zit. Ben publiek, liker, maker en financier.Bekijk de wereld met andere ogen. Zonder oordeel en alles tegelijk. 
Duik in de wereld van We Are Public via www.wearepublic.nl.